Gyakornok a pácban! – Nyerj 100 ezer forinttal feltöltött bankkártyát!

Játék

Láttad már a kétségbeesett gyakornok srácot a főoldalon? Szegény fiú… Pedig ő csak a filmezést szerette volna megtanulni, de a főnöke olyan feladatot bízott rá, amit egyedül biztosan nem tud véghezvinni! A következő Vatera reklámfilm összes kellékét a Vateráról kell beszereznie, a kamerától kezdve a sminkes púderéig.

A jó hír viszont az, hogy a főnök nem volt szűkmarkú! Segítsetek megtalálni a 10 legfontosabb tárgyat a Vateráról és a 10 legszerencsésebb megtalálónak egy-egy 100.000 Ft értékű bankkártya üti a markát! Kattints erre a linkre és nézd meg, éppen milyen tárgyakat kell keresned!

Mielőtt nekilátnál a böngészésnek, ez még fontos lehet!


Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a játék időtartama?
A Gyakornok a pácban elnevezésű kampány 2013. november 18. 12 órától december 15. 24 óráig tart.

Mit lehet nyerni?
10x 100 000 forinttal feltöltött bankkártyát.

Kik nyerhetnek?
Azok között sorsolunk, akik a gyakornok által aktuálisan keresett termék termékkódját beírják a www.vatera.hu/gyakornokapacban oldal megfelelő helyére, és elküldik.

Mi ez a játék?
A Vatera következő reklámfilmjéhez egy gyakornoknak kell beszereznie minden kelléket. Segíts neki megkeresni a 10 legfontosabb tárgyat! A www.vatera.hu/gyakornokapacban oldalon folyamatosan láthatod, hogy gyakornokunk éppen mit keres. Böngészd a beta.vatera.hu és vatera.hu oldalait és, ha úgy gondolod, hogy megtaláltad a keresett terméket, másold ki a termékkódot és illeszd be a játék oldalára.

Honnan tudom meg, ha nyertem?
A sorsolást követően e-mailben értesítjük a nyerteseket.

Mikor indulnak a keresendő termékek?
Ez bizony titok. Figyeld a megújult Vaterát és a www.vatera.hu/gyakornokapacban oldalt, ahol folyamatosan láthatod, hogy éppen mit keresünk, vagy mit találtunk már meg.

Hány kódot küldhetek el?
Naponta (24 óra alatt) 50 db kód beküldésére van lehetőséged. Minél több kódot küldesz be, annál nagyobb az esélye annak, hogy eltalálod mire is gondolt a rendező.

Több termékhez is küldhetek be kódot?
Igen. Minden keresett termékhez küldhetsz termékkódot, de egy nap alatt (24 óra) összesen 50 darabot. Böngészd a Vaterát, keresd a termékeket, növeld nyerési esélyedet!

Vélemény, hozzászólás?