Lezárult a Vaterafutár és az MPL közös játéka

2013. október 14-én lezárult a Vaterafutár és az MPL közös, “Küldje csomagját postáról PostaPontra!” elnevezésű nyereményjátéka.

A fődíj sorsolásán a szerencse Plézerné Nagy Tünde paksi játékosunknak kedvezett, ő lett a Samsung Galaxy Tablet nyertese.

Gratulálunk!

1 hozzászólás »

 
  • Ari András szerint:

    Egy tankönyvet rendeltem – amely készleten volt – postai kiszállítással és banki átutalással. Mivel a könyvre két napon belül szükségem volt amikor átutaltam az árát felhívtam a tulajdonost, hogy azonnal postázza ha lehetséges. Nyílván Ő akarta látni a pénzt a számláján, amit ha a bankok betartanák az átutalás idejét látniai is kellett volna még aznap, itt azonban nem jelent meg a pénz ettől függetlenül postázta a könyvet.
    Más nap megkaptam a könyvet (köszönöm) és a pénz is szerencsésen megérkezett.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.