Fogjunk össze Győr női kosarasaiért! – Jótékonysági aukció

Alig néhány hete, hogy az edzőmeccsére készülődő győri női kosárlabda csapat busza súlyos balesetet szenvedett. A játékosokat hatalmas veszteség érte, remélhetőleg a testi sebek gyógyulása után lelkileg is sikerül talpra állni. A sokk feldolgozásához minden segítség jól jön, ezért az ország sportcsatornáival együtt most egy különleges jótékonysági aukcióra hívjuk Önt!

A Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület a Digi Sport, a Sportklub, a Sport TV által felajánlott értékes relikviákból befolyó összeggel szeretné támogatni Fűzy Ákos és Tapodi Péter családját hozzátartozóit és a balesetben megsérült sportolókat. Nézze meg a jótékonysági aukciókat!

Csatlakozzon Ön is a rendkívüli felajánlásokhoz október 16.-ig, licitáljon az értékes sportrelikviákra vagy segítsen a támogatói jegyek vásárlásával! Álljon ismét egy jó ügy mellé, lájkolja vagy küldje tovább ismerőseinek ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni az áldozatok családjainak és mielőbbi gyógyulást kívánni a lányoknak! Valamint szeretnénk már most megköszönni minden résztvevőnek a segítséget!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.