Itt a sulikezdés!

Nyakunkon az iskolakezdés, már tényleg csak néhány nap van az új tanévig! Minden fontosabb tanszert és kelléket beszerzett már a csemetéknek? Érdemes újra átvenni a listát és az esetleg lemaradt dolgokat kérje személyes átvétellel vagy Vaterafutárral! Ha minden megvan, akkor se dőljön hátra, hiszen a sornak még koránt sincs vége!

Gyermekruházat
Minden gyerek nő néhány centit a vakáció folyamán, így nem árt egy gyors méret ellenőrzés, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket. Tornacipő, tornazsák, úszófelszerelés, valamint az ünneplő ruha sem hiányozhat a szekrényből. Rengeteg időt spórolhat, ha vásárlás előtt felírja a csemete összes fontos méretét és ezek alapján szűkíti a Vatera által felkínált terméklistát.

Technikai kütyük
Sok szülő ellenzi a számítógépet, mégis előbb utóbb kénytelen lesz elfogadni, hogy a tanulás elengedhetetlen részét képezi az internet. A laptop, tablet, e-book olvasó kütyükből nálunk is óriási a választék, ezért érdemes vásárlás előtt beszélni egy hozzáértővel és tisztázni, hogy pontosan milyen készülékre van szüksége a gyerkőcnek.  Vásárlás előtt egyeztessen az eladóval minden felmerülő kérdést! Ha lehetséges, akkor részesítse előnyben azokat az aukciókat, ahol van lehetőség személyes átvételre (fizetésre) vagy van garancia a gépekre.

Tanulósarok
A gyermekszoba készen áll az iskolás évekre? A tanuláshoz szüksége lesz egy megfelelő méretű íróasztalra, egy kényelmes székre és asztali lámpára, hogy természetes fény híján ne erőltesse a szemét. A kamaszoknál már elkerülhetetlen a saját számítógép. Egy laptop vagy egy táblagép számára megfelel a normál íróasztal, de egy asztali PC, a monitor és az esetleges nyomtató már külön számítógépasztalt kíván.

Sikeres új tanévet kívánunk minden Vaterás kisdiáknak!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.