Nyári illatok nemcsak virágoknak!

Szinte mindenkinek van kedvenc illata és ez alól a nyári időszak sem kivétel. Válassza ki a Vateráról idei favoritját és dobja fel mindennapjait vagy a nyaralását egy új illattal! A perzselő forróság ellenére se mondjunk nemet a finom illatokra, de vásárláskor és használatukkor érdemes néhány egyszerű alapszabályra odafigyelni.

  • Kánikula idején válasszunk a lágy, légies, gyümölcsös, citrusos, hűvös, fás illatokból.
  • Ha egy illatot használ és azt is mértékkel (3-4 fújás bőven elegendő az üvegcséből), akkor biztosan elkerüljük a kínos, fullasztó illatfelhőt.
  • Strandoláskor, napozáskor semmiképpen ne használjunk parfümöt! A közvetlen napfény hatására foltosodást és allergiás reakciót válthat ki a bőrön lévő illatanyag.

Segítségül íme néhány közkedvelt nyári illat a Vateráról!

Burberry Summer /  ribizli, licsi, rózsa, ciklámen, frézia, jázmin, cédrus, musk
Escada Cherry in the Air / cseresznyés és málnás jegyek
Nina Ricci NINA / zöld citrom, a pünkösdi rózsa és a százszorszép illatának elegye, édes, vaníliás-mandulás beütéssel, pézsmával
Dolce & Gabbana Light Blue / alma, jázmin, rózsa, bambusz
DKNY Be Delicious / egzotikus virágok, alma, cédrus

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.