Vaterázzon mobilról!

Itt a jó idő és Ön még mindig a négy fal között vaterázik? Töltse le legújabb, ingyenes alkalmazásunkat okostelefonjára és bárhol, bármikor elérheti a Vatera oldalait! Használja ki az új alkalmazás adta lehetőségeket és böngésszen a villamoson, vagy intézze vásárlásait a játszótérről.

Vásároljon 2013.04.29-től 2013.05.26-ig bármit okostelefonjával vagy tablet eszközével az új Vatera mobilalkalmazások valamelyikén legalább 3000 Ft értékben és megnyerheti értékes nyereményeinket! Kattintson a nyereményjáték főoldalára és töltse le okostelefonjának megfelelő alkalmazást!

A játék feltételeinek eleget tevő vásárlók közt napi nyereményként páros Cinema City VIP mozijegyeket, heti nyereményként 1-1 DELL Inspiron 1018 netbook-ot sorsolunk ki. A játék végén a résztvevők között kisorsolunk egy 138 centis internetezésre is használható Samsung UE55ES6300S LED televíziót! A nyertesek nevét a blogon és a Vatera Facebook oldalán tesszük közzé. Tartson velünk mobilon keresztül is és legyen szerencséje!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.