Húsvéti készülődés

Nézte már a naptárát mostanában? Alig néhány nap múlva itt a húsvét! Nem tisztünk a pánikkeltés, inkább segíteni szeretnénk néhány egyszerű tippel, hogy könnyebben menjen a húsvéti készülődés.

Húsvéti otthon

Ha karácsony óta nem sikerült rendbe kapni a lakást, akkor most itt az ideje egy kiadós tavaszi nagytakarításnak! Ha a mostani hétvégét rászánja, akkor a jövő héten már csak a húsvéti dekorációval kell foglalkoznia! Válasszon a Vateráról színes, tavaszi textileket, dísztárgyakat és máris készen áll az ünnepre!


Húsvéti készülődés a konyhában

Húsvétkor legalább annyi sütemény és egyéb ünnepi étel kerül az asztalra, mint karácsonykor. Még most sincs késő beszerezni a menüsorhoz hiányzó konyhai kellékeket vagy szakácskönyveket! Keressen előre elkészíthető recepteket, így az ünnepet tényleges pihenéssel töltheti.


Húsvéti meglepetések gyerekeknek

Manapság a húsvéti nyuszinak nem kötelező kizárólag édességet hoznia. Lepje meg csemetéjét a kedvenc Lego játékával vagy egy új mesekönyvvel!  A meteorológusok jó időt jósolnak, így nyugodtan válogathat a szabadtéri játékok közül is, hiszen akár azonnal kipróbálhatják a rollert, bringát vagy akár a trambulint is! Persze választhat bármilyen más játékot vagy apróságot, az öröm biztosan nem marad el!

Jó hangulatú húsvéti készülődést kívánunk!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.