Irány a kert!

Ugye, emlékszik még a tavalyi nyáresték hangulatára, az isteni grillpartykra és a véget nem érő medencézésre? Szerencsére nem kell már sokat várni arra, hogy újra átélhessük mindezt! Ehhez azonban szükség van néhány óra munkára, hogy megfelelően előkészítsük a kertünket. Vértezze fel magát, irány a kert!

1. Szabadítsuk meg a kertet a téli maradványoktól! Húzzuk össze az összes lehullott levelet és szedjük le a bokrokról az elszáradt ágakat! Az örökzöld cserjéket és sövényeket most érdemes visszavágni.
Kerti szerszámok »

2. A balkon vagy dézsás növényeket ültessük át vagy tegyünk rá némi friss földet. Ha szeretnénk új díszfát vagy cserjét ültetni, akkor a március a legalkalmasabb időpont.
Virágláda, cserép, kaspó »

3. Finoman gereblyézzük át a gyepet, ha szükséges, akkor használjunk gyepszellőztetőt. Ellenőrizzük az elektromos gépeinket (fűnyírógép, szivattyú, szegélynyíró stb.), hogy amikor szükségünk lesz rá, megfelelően működjenek!
Kerti, mezőgazdasági gépek »

4. Tegye kertjét környezetbaráttá! Használjon mostantól komposztálót és szerezzen be egy (vagy több) műanyag hordót, amelyben összegyűjtheti az esővizet.

5. Vegye elő és takarítsa le alaposan a kerti bútorait, így a későbbiekben már azonnal élvezheti a napsütést! Ha pedig elkellene pár új darab, a Vaterán több, mint ezer kerti bútor közül válogathat, így biztosan rátalál az Önnek megfelelőre!
Kerti bútorok »

Jó munkát és kellemes pihenést kívánunk a hétvégére!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.