Ahol érték a kor

Létezik egy különleges kategória a Vaterán, amely teljesen más mint a többi.  Itt nincsenek új termékek, csak titokzatos, történetekkel teli, akár több száz éves ereklyék.   Öreg bútorok, festmények, antik tárgyak és több évtizede használt játékok sora várja, hogy újra gazdájára leljen!

Ha szeretne némi történelmet csempészni otthonába, kattintson az Antik, régiség kategóriára és hagyja, hogy elvarázsolják Önt is a régi kor tárgyai! Nem muszáj gyűjtőnek lennie ahhoz, hogy meglássa az értéket. Szánjon elegendő időt a nézelődésre, mert ha egyszer belép ebbe a különleges világba, nehezen fog szabadulni!

Összeállítottunk némi ízelítőt internetes régiség piacunk darabjaiból, tekintse meg az Antik, régiség válogatásunkat a Pinteresten! http://pinterest.com/vatera/antik-regiseg/

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.