1 Ft-os aukciók a Vaterán!

Játék

Örömmel tudatjuk minden régi és új felhasználónkkal, hogy ismét elindultak a tavaly már nagy sikert aratott 1 Ft-os aukciók! Vadonatúj, értékes termékek 3 héten keresztül, minimálár nélkül és mind 1 forintról indítva! Kövesse oldalunkat, licitáljon és szerezze meg remek ajánlatainkat kedvező áron! Válogasson a legnépszerűbb termékeink közül, licitáljon az LCD TV-re, kapszulás kávéfőzőre vagy az újdonságnak számító Vatera ereklyékre!

Az okostelefonoknak hála, ma már nem kell egész nap a számítógép előtt ülnie. Figyelje az aukciókat mobilján, a m.vatera.hu oldalon vagy töltse le ingyenes alkalmazásunkat!



Az alábbiakban előre válaszoltunk néhány fontos kérdésre, licitálás előtt, kérjük olvassa el!

Miben különlegesek ezek az árverések?
Csak vadonatúj és kifejezetten keresett termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhat, mint bármelyik más vaterás vagy teszveszes termékre.

Melyek a résztvevő termékek?
A termékeket a felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, iPhone, tablet, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, utazások, ékszer, óra, különleges vaterás ereklyék és számtalan más termék vár Önre!

Mikor kerülnek fel a Vaterára és a TeszVeszre az aukciók?
2013. február 18. és március 3. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Mikor járnak le az egyes aukciók?
Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találhatja.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?
Ha Ön nyer az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudja átvenni, és neki kell kifizetnie a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatja a postai illetve futár általi kézbesítést. A licitált termék oldalán bővebb információt talál az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Vélemény, hozzászólás?