Vevőcsalogató aukciók készítése

Minden eladó célja, hogy termékeit a lehető leggyorsabban és a legmagasabb áron értékesítse! A sikeres eladást azonban rengeteg apró tényező befolyásolhatja. Ha ezek közül bármelyik nem megfelelő vagy hiányos, a vásárló bizonytalanná válik és elillan a vásárlási kedv. Lássuk akkor a legfontosabb lépéseket és az esetleges hibákat!

Termékfotó
Egy jó termékfotóra már a listázó oldalon felfigyelhet a vásárló, így fontos, hogy az eladó termék a képen legyen mindig éles és a jól látható (az esetleges hibák is). Ne fukarkodjon a fotókkal, mutassa meg a terméket minden oldalról és nézetből! Használja ki a 8 darab kép lehetőségét!


Kategória, terméktulajdonságok
Termékfeltöltéskor pontosan válassza ki a terméknek megfelelő kategóriát és precízen töltse ki a rendszer által felajánlott terméktulajdonság (méret, márka, szín stb.) mezőket. Ezek nagyon fontos információk, hiszen kereséskor ez alapján válogatja ki az aukciókat a rendszer a leendő vásárlónak.


Címsor, valósághű-részletes leírás
Törekedjen arra, hogy a címsorba minden fontos információ felkerüljön (márka, méret, szín)! Erre összesen 50 karakter áll a rendelkezésre, érdemes mindet kihasználni.

A termékleírás szintén tartalmazza a fent említett legfontosabb adatokat, illetve egészítse ki a szöveget további információkkal: termék anyaga, állapota, mért adatok, valamint az összes egyéb lényeges jellemzők! Minél részletesebb a leírás, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy sikerrel zárul az aukció.

A termékleírás készítéséhez használja bátran a szövegszerkesztőt, így egyszerűen megformázhatja és kiemelheti a szövegen belüli fontos részleteket, valamint sokkal áttekinthetőbbé, olvashatóbbá válik a leírás. Válasszon a rendszer által felajánlott hátterek (sablonok) közül és próbálja ki őket!


Átvétel, postaköltség
Minden aukció kritikus pontja a szállítás és fizetés részleteinek megadása. Sokan azonnal továbblapoznak, ha ez a rész pontatlan vagy nincsen kitöltve. Nagyon fontos tehát, hogy minden esetben helyes postázási költségeket írjunk, valamint az átvétel minden lényeges elemét feltüntessük.


Kiemelés
A Vaterán további lehetőség van az aukciók kiemelésére, amelyek nagyban hozzájárulhatnak az eladások növeléséhez. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Jó munkát és sok eladást kívánunk!

A Vatera Csapata

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.