Mit vigyünk magunkkal a strandra?

Mit vigyünk a strandra?

Mit vigyünk a strandra?

A nyár elmaradhatatlan programja a strandolás! Mi magyarok kivételesen szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen kis országunk rengeteg fürdővel, stranddal és uszodával bír, nem beszélve a gyönyörű tavainkról, tehát van miből válogatni. Nyár közepe lévén már valószínűleg mindenki túl van az idei első strandolós élményén. Ha megvannak a bevált helyszínek és törzshelyek, a többi már csak Önön múlik. Irány a Vatera és szerezzen be mindent, amire csak szüksége lehet egy egész napos pancsoláshoz!

A legfontosabb felszerelés a hűtőtáska, napernyő, pléd és különböző strandjátékok, de ne feledkezzen meg a „szárazföldi” szórakozásról sem! Egy jó könyv, egy pakli kártya vagy egy szórakoztató társasjáték remek kikapcsolódás lehet mindenki számára.

Plusz egy jó tipp:

Kövesse figyelemmel az augusztus 3-ig tartó 1 forintos kampányunkat, és ha elég szemfüles, akkor akár az Öné lehet valamelyik utazási vagy nyári kellék ajánlatunk! Ne késlekedjen, kattintson erre a linkre és licitáljon!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.