Jó tudni – hibásan feltöltött termékek

Jó tudni

Ebben a blogbejegyzésünkben a hibásan feltöltött termékekkel foglalkozunk. Bár a Vatera ÁFF részletesen leírja a termékek szabályszerű meghirdetésének módját, óhatatlanul is előfordul, hogy az eladó tévedésből úgy tölt fel egy aukciót, hogy az ellentétes lesz a szabályokkal.

Moderátoraink 24 órán belül ellenőriznek minden, a piactérre feltöltött aukciót, és ha olyan termékkel találkoznak, ahol maga a termék nem tiltott, azonban a meghirdetés módja valamilyen okból nem felel meg a szabályoknak, a terméket felfüggeszthetik és visszaküldhetik az eladónak módosításra. Erről az eladó minden esetben értesítést kap, amelyben szerepel a probléma pontos oka is. Az értesítés alapján öt nap áll rendelkezésre a hiba javítására. A megadott időn belül kijavított termékek visszakerülhetnek az aktív kínálatba.

A témáról további információk olvashatóak a Segítség menüpontban.

Jó tudni, hogy az eladóknak 5 nap áll rendelkezésükre a tévedésből szabálytalanul feltöltött terméklapok módosítására.

További sikeres Vaterázást kíván:

a Vatera csapata

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.