I love Vatera – a nyertesek!

Vasárnap éjfélkor véget ért az I love Vatera kampány. Az utóbbi egy hónap során számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, örülünk, hogy ennyien szeretik a piacterünket és díjazzák a törekvéseinket. A 4 hét során lehetőséget adtunk arra is, hogy 4 felhasználónk egyenként 1 000 000 Ft-os összeghatárig bármit kívánjon tőlünk. Számtalan kívánság érkezett az ilovevatera.hu oldalunkra, öröm volt nézni, hogy mennyire sokszínűek és érdekesek, izgalmasak vagyunk mi, a vaterások.

A sorsolás pedig az alábbi 4 kedves felhasználónknak kedvezett:

1. hét: (2012. május 7-től 13-ig) az első szerencsés nyertesünk etyienn volt, aki egy új Fuji Finepix s2950-sel lett gazdagabb.

2. hét: (2012. május 14-től 20-ig) a második játékhéten divatcezar-ra kacsintott rá Fortuna, az ő kívánsága egy Samsung Galaxy tablet volt.

3. hét: (2012. május 21-től 27-ig) ezúttal hajnusz94-nek tudtunk gratulálni az új Walkrunner RPE futópadjához.

4. hét: (2012. május 28-tól június 3-ig) a nyertesek sorát kolibri120 zárja, neki egy Xperia Arc-ot ajándékoztunk.

Gratulálunk a nyerteseknek, és mindenkinek köszönjük, hogy velünk játszott! Örülünk, hogy néhány kívánságot valóra válthattunk, és megígérhetjük: továbbra is figyelni fogunk a felhasználóink vágyaira, véleményére!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.