Húsvéti nyereményjáték – 1. hét nyertese

Javában zajlik a Vatera húsvéti nyereményjátéka, melyen hetente készpénzzel feltöltött bankkártyát és a játék végén egy vadonatúj iPad2 táblagépet nyerhetnek az igazi Vaterások! Az első játékhét sorsolását megtartottuk, és a szerencsés nyertesünk egy 25.000 Ft-tal feltöltött bankkártya szerencsés tulajdonosa lett!

Az első játékhét 2012. 03. 19 – 2012. 03. 25. között tartott, és a sorsoláson azok vehettek részt, akik ezen időszak alatt minimum két alkalommal vásároltak, terméket töltöttek fel és/vagy sikeresen értékesítettek a Vaterán! A 25.000 Ft értékű bankkártya szerencsés nyertese pedig:

COMPASS nevű felhasználónk!

Nyereményéhez Gratulálunk! Játékunk április 9-én zárul, Vaterázzon ön is és nyerje meg fantasztikus ajándékainkat! A játékról és nyereményekről részleteket a www.vatera.hu/husvet oldalon találhat!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.