Az első magyarországi Mercedes-Benz a Vaterán!

Az elsővel mindenki nyer! Licitáljon a Vaterán az első hazai, Kecskeméten gyártott Mecedes-Benz Mercedes-Benz B 200 BlueEFFICIENCY autóra, legyen öné hazánk első Mercedese és támogassa a nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot a vételárral! Az aukciót a www.vatera.hu/elsomercedes oldalon tekintheti meg! Licitáljon még ma!Miért érdemes az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztályra licitálni?

Mert az aukció győztese nem csupán egy személyautót vásárol, hanem a kecskeméti Mercedes-Benz gyár szalagjáról elsőként legördülő, extra felszereltségű Mercedes-Benz B 200 BlueEFFICIENCY modell büszke tulajdonosa lesz. Egy olyan autóé, amely műszaki paramétereit és felszereltségét tekintve is igazi csúcsminőség. Ráadásul, az autó eladásából befolyó összeg is jó helyre kerül: a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a teljes vételárral a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját támogatja.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat célja a fizikailag, értelmileg sérült, az árva és szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek felkarolása, életkörülményeik javítása, gyermekintézmények segítése. www.ngysz.hu

Az első hazai Mercedes-Benz B-osztály autóról és az aukcióról a www.vatera.hu/elsomercedes oldalon találhat információkat, ahol licitálhat is!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.