Megújult a kategória menü!

A mai napon egy újabb apró újdonsággal találkozhatnak a Vaterán: megújult a Kategória menü! Mostantól egy kattintásra az összes fő- és alkategória-menüpont, bárhol is jár az oldalon!

A mai napon bevezetett újításnak köszönhetően bármelyik oldalról elérheti a teljes főkategória és első szintű alkategória menüpontokat, így sokkal gyorsabban navigálhat a kívánt és keresett kategória-rovatba!

A zöld kategória gombra kattintva a teljes kategóriastruktúrát megtekintheti, ha pedig a lenyíló kategória menüből választ egy főkategória menüpontot, egyből előbukkannak Önnek az alkategória menüpontok is, így könnyebben megtalálhatja, amit keres – anélkül hogy minden egyes főkategóriába belekattintana!

Bízunk benne, hogy a most bevezetett újítás elnyeri az Ön tetszését, és megkönnyíti a keresési és böngészési folyamatot a Vaterán!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.