Biztonsági Tippek: Válasszon biztonságos szállítási-átvételi megoldást!

Ha megbizonyosodott róla, hogy a Vaterán található több mint 1,5 millió termék közül megtalálta azt, amit keres, és az eladót is egyértelműen megbízhatónak találja, egyeztesse az aukció indítójával, hogyan veheti át tőle az adott tárgyat. A sérülések elkerülése érdekében kiemelkedően fontos, hogy az adott terméket megfelelő módon szállítsák, így például nagyobb értékű tárgyak esetén (pl. laptop, fényképezőgép, antik tárgyak) érdemes személyes átvételre törekedni, vagy ha ez nem megoldható, igénybe venni egy megbízható futárcéget.

Kérjen olyan biztosítékokat az eladótól, amelyekkel egy esetleges félreértés esetén bonyodalmak nélkül lehet tisztázni a kialakult helyzetet! A személyes átvétel mellett például kérje el az eladó pontos címét, és ellenőrizze, hogy azon valóban elérhető-e!

További tippek»

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.