Újdonság: Kategóriaajánló a Vaterán!

Mától eladóink részére újításként bevezettük a Kategóriaajánló szolgáltatást. Az új funkció segítségével egyszerűben és könnyebben választható ki a megfelelő kategória az adott termék feltöltésénél. De nézzük, pontosan hogyan is működik!

Először is adja meg a termék (aukció) megnevezését a termékfeltöltő oldalon. Miután megadta az aukció címét, több lehetőség közül is választhat: ahogy eddig is, az aukció megnevezése alatt látható blokkban manuálisan kiválaszthatja az Ön szerint megfelelő kategóriát. Vagy pedig egyszerűen nyomjon a Kérek a megnevezés alapján kategóriaajánlatot gombra.

Ekkor a Kategória ajánlatok fül alatt megjelennek a megnevezés alapján ajánlott kategóriák. Válassza ezek közül azt, amelyikbe leginkább illik az Ön által eladni kívánt termék. Ha kiválasztotta a megfelelő kategóriát. Azonnal folytathatja a terméklap kitöltését a kategória specifikus adatok megadásával.

Harmadik lehetőségként pedig választhat az Ön által már korábban használt kategóriákból is. Ez azok számára nagy segítség, akik gyakran töltenek fel vagy egy adott kategóriába, vagy a korábbi termékekhez hasonló terméket.

Próbálja ki a Kategóriaajánlót, töltsön fel terméket most a Vaterára! »

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.