Gyereknap és megújult Játék kategória a Vaterán!

Új szelek fújnak a Vaterán, és megújítottuk a Játék kategória oldalunkat! Az új kategória lapon minden eddiginél könnyebben és több szempont alapján böngészhetik a kategória termékeit, és ha tanácstalanok lennének, az új lehetőségekkel a bizonytalankodóknak is segítünk! A megújult kategóriaoldalt, Magyarország legnagyobb játékboltját a jatek.vatera.hu oldalon érhetik el.

Ha olcsón szeretnének széles kínálatból játékokat vásárolni, látogassák meg a Vatera Játék oldalát, ahol biztosan találnak megfelelő választást! A megújult Játék kategória oldalon új menüvel találkozhat, mely segítségével könnyebben böngészhet a több mint 70.000 termék között!

Emellett az oldalon megújult elemekkel is találkozhat, a legnépszerűbb mesehősöket, játék márkákat külön gyűjtöttük önöknek! Emellett a menüsáv alatt található új ajánló segítségével akár kor szerinti megosztás alapján is böngészhet! Ezen felül kiemelt aukciókkal, és a kategória top10-es listáival is találkozhat!

A megújult kategóriaoldalt a jatek.vatera.hu címen érheti el!

Gyereknap a Vaterán!

Most különösen megéri vásárolni a jatek.vatera.hu oldalról, hiszen ha május 29-ig vásárolnak a Vatera Játék oldalán, akkor automatikusan részt vesznek sorsolásunkon, melyen 5 db két főre szóló AquaWorld belépőt sorsolunk ki!

Hogy könnyebb legyen a választás, Gyereknapi oldalunkon összegyűjtöttük Önöknek kiemelt ajánlatainkat! Látogassa meg az oldalt és tudjon meg minden részletet a nyereményjátékról! Tovább»

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.