Edit néni nyert – Ki viszi a Louis Vuitton táskát?

Lezárult a negyedik párbaj hét is a Vaterán 2011.02.17-én délben, mely során Edit néni és a Louis Vuitton táska és Sanyi bácsi Atomic Snowboardja küzdött egymással. A Vaterán leadott szavazatok alapján Edit néni bizonyult szuperebbnek, így az ő szavazói között került kisorsolásra táska. De nézzük, ki a szerencsés nyertes!

Pénteken megtartottuk a sorsolást, és Edit néni szavazói közül aki a Louis Vuitton táskát hazaviheti nem más, mint:

ZinkZoltan

Nyereményéhez ez úton is gratulálunk! Sanyi bá’ pedig ezen a párbajhéten újra megmérkőzik a Vaterás szavazatokért, és az iPhone 4 és Taki bá személyében az Atomic snowboard új kihívó félre talált. Már csak Önökön múlik, melyik tárgy lesz a heti főnyeremény! Döntse el Ön: snowboard vagy iPhone 4?

Vásároljon minimum 2990 Ft értékben, szerezzen szavazati jogot, szavazzon az Ön által megnyerni kívánt tárgyra a Vaterán és nyerje meg Sanyi bácsi vagy Taki bá‘ által felajánlott szuper nyereményeket!

Még nem szavazott? Tegye meg most! TOVÁBB»

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.