Vatera Mobil: alkalmazások okostelefonokra!

Megérkeztek a Vatera hivatalos alkalmazásai okostelefonokra! Vásároljon, licitáljon bárhonnan, bármikor! Ingyenesen letölthető mobilalkalmazásainkkal kézben tarthatja ügyeit!

Töltse le a Vatera.hu hivatalos alkalmazását mobilkészülékére, és vaterázzon közvetlenül mobiltelefonjáról. Mostantól nem kell izgulnia, ha lejár egy aukció, mobilkészülékéről akár még az utolsó pillanatokban is licitálhat vagy megvásárolhatja fix áron a termékeket. Az alkalmazás segítségével egyszerűen böngészhet a több mint 2 milliós Vatera termékkínálatban, és bejelentkezés után közvetlenül vásárolhat is.

A hivatalos alkalmazásokat iPhone/iPod Touch/iPad készülékekere, illetve Symbian és Android operációs rendszert futtató készülékekre telepítheti, mely segítségével a mobiltelefonok böngészőjével ellentétben könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban használhatja a Vatera.hu alapszolgáltatásait. Töltse le készülékéra az ingyenesen letölthető alkalmazásokat még ma, és Vaterázzon mobilról!

Az alkalmazások letöltéséhez és bővebb információért látogassa meg a www.allegroup.hu/mobil oldalt!

2 hozzászólás »

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.