Győző bácsi szuper! – Ki nyerte az Xbox-ot?

Továbbra is párbaj-hetek dúlnak a Vaterán!  A Happy Years Idősek Otthona  Vatera-rajongók, úgy döntöttek, nem hagyják porosodni a nekik szánt meglepetéseket, és egy nyereményjáték keretében felajánlották a vaterázóknak.

Csütörtök délben zárult a második párbaj-hét, melyben Győző bácsi és az általa felajánlott Xbox 360 + Kinect és az előző fordulóból tovább jutott Feri bá’ és a limitált kiadású Tissot óra mérkőztek meg. A második héten Győző bácsi nyert, így az ő szavazói közüött sorsoltunk! Nézzük, ki viheti haza az Xbox 360 játékkonzolt, a hozzá tartozó Kinect-et és az extra játékokat?!

A második párbajhét 2011. január 20 12:00 – 2011. január 27. 12:00 között került megrendezésre. A Vaterásoktól a legtöbb szavazatot Győző bácsi kapta, így az ő szavazói között került kisorsolásra a felajánlott nyeremény. Aki pedig a sorsoláson e legszerencsésebb volt, és egy Xbox 360 + Kinect nyertese nem más, mint:

Szandi67

A szerencsés nyertesnek ez úton is gratulálunk! Feri bá’ pedig ezen a párbajhéten újra megmérkőzik a Vaterás szavazatokért, és Sanyi bácsi személyében a Tissot óra új kihívó félre talált. Már csak Önökön múlik, melyik tárgy lesz a heti főnyeremény! Döntse el Ön: snowboard vagy exkluzív Tissot karóra?

Vásároljon minimum 2990 Ft értékben, szerezzen szavazati jogot, szavazzon az Ön által megnyerni kívánt tárgyra a Vaterán és nyerje meg Sanyi bácsi vagy Feri bá‘ által felajánlott szuper nyereményeket!

Még nem szavazott? Tegye meg most! TOVÁBB»

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.