Vateraauto.hu: nevet vált az otoMoto.hu!

Az OtoMoto.hu 2011. január 26-tól Vateraauto.hu néven fejlődik tovább, a jövőben is járművek adásvételével foglalkozó apróhirdetési portálként.

Az OtoMoto.hu 2010 márciusában alakult az Allegroup.hu csoport tagjaként, csatlakozva a két elektronikus piactérhez, a Vatera.hu és TeszVesz.hu oldalakhoz. A csoport szinergiáit egyesítve a Vateraauto.hu gyors fejlődést mutat, decemberre már elérte a 10.000-es aktív hirdetésszámot, ingyenes hirdetés feladási lehetőséget biztosítva mind a magánszemélyek, mind az autókereskedők számára.

A Vateraauto.hu a magánszemélyek és az autópiac szereplői számára biztonságos és eredményes internetes kereskedelmi közeget biztosít. A felhasználók számára a névváltás nem jár változással, hirdetéseik automatikusan átkerülnek a Vateraauto.hu portálra. A járműhirdetési portál továbbra is egyedülálló lehetőséget nyújt a hirdetőknek, mert a hirdetések egyúttal a közel 300 ezer napi látogatóval rendelkező Vatera.hu és TeszVesz.hu oldalain is megjelennek.

„Március végére mintegy 15 000 hirdetésre számítunk, mely az év végére megduplázódhat.” – mondja Gerő Viktor, az Allegroup.hu regionális igazgatója.

A Vateraauto.hu a jövőben még erőteljesebben épít a közösség igényeire, célja a felhasználóbarát működési elv megtartása és fejlesztése, a közösségi oldalon való aktív kommunikáció és a szakmai tanácsadó szerep megtartása. A névváltást követően legfőbb célkitűzése az, hogy a felhasználók egyre több minőségi hirdetéssel találkozzanak, a portál funkcióinak segítségével pedig még egyszerűbben és gyorsabban találjanak rá a keresett járműre.

Részleteket az alábbi linken találhat: http://web.vateraauto.hu/bemutatkozas/

1 hozzászólás »

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.