Hírlevél játék – Gratulálunk a nyerteseknek!

Az elmúlt hetekben hűséges hírlevél olvasóinknak egy kis játékot hirdettünk. A játékban azon felhasználóik vehettek részt, akik hírlevél feliratkozóink, és előzetes sorsolás alapján azon szerencsések közé tartoztak, akik a 2011. január 11-ei hírlevelünkben megkapták a felhívást.

Semmi egyebet nem kellett tenni, csak egyszerűen, a megszokott módon Vaterázni, tehát a 2011.01.12. 0:00 – 2011.01.16. 24:00 közötti promóciós időszakban legalább 5000 Ft értékben vásárolni a Vaterán. A játék lezárult, sorsolásunkon pedig az alábbi felhasználóink fejenként egy Original Band Elvis Presley koncertjegyet nyertek!

NYERTESEK

Felhasználónév:
katamisi
desertbird
angyall1
Benda79
Barb123
joszmarik
faguriga44
dorferster
Miett023
soltus68

A nyerteseknek ez úton is gratulálunk!

Amennyiben legközelebb ön is szeretne részt venni extra nyereményjátékainkban, iratkozzon fel hírlevelünkre! Hetente kiemelt ajánlatok, hasznos információk, hírek és tippek – minden ami aukciózás, első kézből a Vatera hírlevélben!

Iratkozzon fel most hírlevelünkre! »

Felhasznalonev
katamisi
desertbird
angyall1
Benda79
Barb123
joszmarik
faguriga44
dorferster
Miett023
soltus68

4 hozzászólás »

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.