Tömeges termékindítás egyszerre mindkét oldalon

A Vatera és a TeszVesz megújításakor több felhasználónk is jelezte igényét erre a szolgáltatásra. Reméljük, örömmel használják majd.

A mai napon, a  Személyes menü Eladott termékek újraregisztrálása és Lejárt termékek újraregisztrálása oldalain egy új funkció kerül bevezetésre.

Ezentúl az újralistázni kívánt eladott és lejárt termékek tömeges indítás alkalmával egyszerre a Vaterára és TeszVeszre is feltölthetőek!

Amennyiben ezt szeretné választani egy eladó jelölje be az “Újraindítás az alábbi oldal(ak)on” rész alatt mindkét oldalt és “A kiválasztott áruk újraregisztrálása” gomb megnyomása után a feltöltött termékek mindkét oldal listázójában megjelenik.

1 hozzászólás »

 
  • Patt szerint:

    Jó lenne, ha lenne olyan tömeges feltöltés, hogy xml -ből lehetne feltölteni, nekem van 1.000 termékem, de kézzel neki se állok…

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.