iPad a Vaterán! – Nyerje meg ön!

Utolsó nap, fantasztikus ajándékok! Nyerje meg Ön adventi játékunkban a 3db iPad táblagép egyikét! Vásároljon még ma a Vaterán, és ha szerencsés, öné a 3db iPad egyike!

Akik a mai napon, 2010. december 20-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy iPad-et nyerhetnek ! Ne feledjék, ma tripla Ünnepi Pillanatok a Vaterán!  Részletek az Adventi játékról »

Legyen ön a szerencsés napi nyertesek egyike! Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit!

Adventi játékunk elérkezett utolsó napjához, a  Kívánságlista és az Ünnepi Pillanatok eddigi nyerteseinek nevét megtekinthetik a játék oldalán, a www.vatera.hu/advent címen!

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig varázslatos pillanatok a Vaterán!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.