Eladási tippek egyenesen a Vaterától III.

A pontos elhelyezés a sikeres aukciók alapköve….

Kategóriaspecifikus tulajdonságok:

Ne feledje el kitölteni az adott termékhez kapcsolódó kategóriaspecifikus tulajdonságokat sem. Minden termékkörnek más és más tulajdonságai lehetnek. Ezek segítségével egy fényképezőgép esetében könnyen megadhatja a pixelszámot, a gyártót, és az egyéb speciális tulajdonságokat. Egy másik példa, ha ön egy nadrágot próbál meg értékesíteni, adja meg a kategóriaspecifikus tulajdonságoknál a terméklapon a pontos méretet, színt, hogy férfi vagy női ruhadarabról van-e szó, és hogy új vagy használt terméket kínál.

A vásárlók az adott kereséseket a kategóriaspecifikus tulajdonságok alapján tudják szűkíteni, így ha ön ezeket nem tölti ki, termékét sokkal nehezebben fogják megtaláni, hiszen nem jelenik meg majd az egyes szűkített listázásoknál.

Mit tegyen?

  • töltse fel termékét a megfelelő kategóriába
  • használjon kiemeléseket
  • adja meg a kategóriaspecifikus tulajdonságokat

folytatjuk…

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.