A Vaterások is segítettek az iszap-katasztrófa áldozatain!

Lezárult a Vatera és a Blikk.hu közös jótékonysági árverése,

ahol mintegy 600 000 Ft gyűlt össze a licitálók segítségével.

Az aukción hírességek személyes tárgyaira licitálhattak felhasználóink 10.04 és 10.21 között.

Dzsudzsák Balázs mezétől kezdve, Zámbó Jimmy öltönyén és dedikált aranylemezén át, Szörényi Levente által felajánlott István, a király rockopera első kottájáig számos egyedi relikvia került virtuális, segítő kalapács alá.

Az aukciókat mintegy 10 000 látogató kísérte figyelemmel és összesen 225 licit érkezett a tárgyakra.

Az árverés teljes bevétele a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével a devecseri és kolontári oktatási intézményekhez került.

A Vatera örömmel segít az ilyen és ehhez hasonló jótékonysági aukciók lebonyolításában, ezúton is nagyon köszönjük minden felhasználónknak a támogatást, a felajánlást és a liciteket egyaránt a Blikk.hu, a devecseri és a kolontári iskolák nevében is!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.