ef.Zámbó művei a Vaterán!

Aktuális

ef. Zámbó a Vaterán

A VOLT Fesztivál felkérésére hűtőszekrényt, mosógépet, mikrosütőt és biciklit alakított műtárgyakká ef. Zámbó István festőművész. Az alkotásokra október 4-15. között a Vatera.hu aukciós oldalon lehet licitálni, a bevételből hátrányos helyzetű gyerekek művészeti oktatását támogatja a VOLT és a művész.

Igazán különleges árverésnek ad otthont október 4-15. között a Vatera online aukciós portál. A legnépszerűbb vidéki kulturális esemény, a VOLT Fesztivál felkérésére ef. Zámbó István festőművész az idei VOLT-on értékes, új háztartási eszközöket “alakított át” műtárgyakká. Bár az alkotó munka július elején, a Sopronban fesztiválozó közönség szeme láttára kezdődött meg, a művész hónapokon át szentendrei műtermében dolgozott a tárgyakon, az utolsó ecsetvonásokkal csak nemrég készült el.

Az árverés teljes bevételét az Igazgyöngy Alapítvány javára ajánlja fel a VOLT Fesztivál,ef. Zámbó István és a Vatera.hu Kft. Az Igazgyöngy Alapítvány kiemelten közhasznú civil szervezet, melynek elsődleges célja az alapfokú művészeti oktatás, a tehetséggondozás, a szociálisan hátrányos helyzetű és roma tanulók fejlesztése, valamint továbbképzések, tanfolyamok szervezése pedagógusok számára.

Az egészen egyedi, a gyűjtők számára felbecsülhetetlen értékű műveket a október 3-tól a Gödör Klubban, a Design Hét keretében, illetve ugyanitt az október 10-i WAMP-on csodálhatja meg a nagyközönség. A nyertes licitálók a műalkotásokat október 17-én, a Szegénység elleni küzdelem világnapján vehetik át.

Licitáljon és segítse az Igazgyöngy Alapítvány munkáját!

Vélemény, hozzászólás?