Megújul a “feedback” rendszer!

Ismét egy újítás, hogy elégedettebbek legyetek az oldallal!

2010.09.28-án reggel bevezetésre kerül az új feedback rendszer, amely a régihez képest sokkal részletesebb és pontosabb leírást ad az adás-vételről.

Reméljük, tetszeni fog!

Jó Vaterázást!

1 hozzászólás »

 
  • kedeneb78 szerint:

    Lehet hogy nem előnyünkre, hanem épp ellenkezőleg sült el ez a megújulás. Azóta nem tudom használni a személyes menü programot és még csak nem is foglalkozik ezzel a Vatera. Írtam nekik, újabb jelszót is kértem. Persze a számlát azonnal kiállítják, de hogy tudsz a termék eladással foglalkozni vagy nem az már nem érdekli őket. Csak az a baki, hogy így a termék feltöltésért fizetni sem tudok!!! Eddig jó vaterázó voltam, a vevők is elégedettek voltak, most e miatt veszítem el a vevőimet. Nagyon bosszantó, vajon más is van így?

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.