Új ruhában a terméklistázó!

Vaterafutár

Mától megújult kinézettel találkozhatnak felhasználóink, ha  a Vatera kínálatát, kategóriáit, vagy a keresési találatokat böngészik! Most is inkább vizuális ráncfelvarrás történt, de azért néhány funkcióbeli újítással is találkozhatnak felhasználóink!

  • Mostantól az aukciók a lista tetején található fülek segítségével könnyen szűrhetőek csak aukciós illetve csak fix áras találatok szerint!
  • Egy új oszlop is bekerült, amiben megtalálható a termék ára szállítási költséggel együtt is!
    (Figyelem, a szállítási költséggel együtt számolt árak folyamatosan frissülnek, néhány aukciónál ezek az információk még nem találhatóak meg!)
  • A listázóban található bélyegképekre való mutatáskor a kép megjelenik nagyobb méretben egy felugró kis ablakban, így nem szükséges mostantól kattintani a nagyobb nézetért!
  • Az oszlopok egy kattintással, könnyen rendezhetőek növekvő vagy csökkenő érték szerint az oszlopnevek mellett található kis nyilakkal!

Mit gondol Ön az új terméklistázóról? Mondja el hozzászólásban!

24 comments

  • Ember!
    A Siemens talán már nem is gyárt telefont és csináltatok neki 13 kategóriát.A Sony Ericssont meg egybe raktátok.Gratulálok.

  • Sajnos nekem sem jön be ez a “megújjulás”! A régi jobb volt, megszoktuk, működött, nem volt agyon bonyolítva. Amikor a lejáró aukcióknál beállítottam az órát, az adott fő kategóriában, hozta a termékcsoportokat, megnéztem. Most ugyen így, de az alkategóriáknál egyenként kell(kellene) újból és újból beírni, az órát, kattintgatni, kb 5-ször annyi idő. Erre sem időm sem energiám. Ez így vissza veti mind a keresési, mind az eladási oldalt. Nem tetszik, nekem nem jött be. A régit kérem visszaállatani!

  • Chrome alatt nem megy. Pénteken IE8 alatt látszott az új disign, de vasárnap estére már IE alatt is ugyanúgy használhatatlan lett. Lehessen választani régi és új felület között!!!! Ha nem tudják megoldani, keressenek olyan embert, aki igen!!!

  • Én már rájöttem a probléma (részleges) megoldására, amíről Dirka111 ír.Engem is roppantul zavar, de ha a részletes keresésében “pontos egyezés”-re állítom, akkor úgy működik mint régen. Jól!!!!
    Ez így nagyon gagyi, mert nem lehet fixen beállítani, minden egyes keresésénél újra és újra ….
    Nem sikerült tökéletesen. Sajnos.

  • Nagyon gagyi! A régi sokkal jobb volt.Nem értem miér kell (kellene)több ezer tételt végig néznem ha én csak a Herendi porcelánokat szeretném megnézni ?

  • Egyáltalán NEM tetszik a régi sokkal jobb volt! Minek kell mindig újítani?!Mikor nagy képekkel szeretném nézni,túl sűrű,átláthatatlan,káosz az egész.Élvezhetetlen!!!!

  • Igazából nem vagyok az a hozzászólós típus ,de most nem tudom megállni a mostani változtatások hozadékát. Mint eladó ,illetve főleg vevőként is megsínylem.Nem kicsit.Nagyon.Hogy miért?Nos mint szinte 100%-ban antikkal foglalkozó ember vagyok jelen e piactéren,rá kattintok az antik rovatra,majd megjelenik kb 17 alcím ,melyből nekem mint vevőnek választanom kell hogy mely kategóriát választom,pl bútor, és miután ez megtörtént választhatom ki az aukció módját 1ft-os fix vagy minimál ár nélküli.Nos a fő probléma itt van, az antik tárgyaknál a lényeg és a vonzerő az hogy sok különböző tárgy kavalkádját kapjam ,mint egy bolhapiacon a kiválasztott kategória nélkül.Összefoglalva a lassan 10 éve használt piactér antik kategóriájának listázását egy tol vonással úgy megszüntette egy két kis okos hogy,nem tehetem meg azt hogy az antik kategórián belül az összes 1ft-ról induló termék ott álljon előttem és kedvemre válogathassak a megtetszett ,érdekesnek talált antik portékák sokszínű kavalkádjában.Ehelyett végig nézhetem az összes bútort 1ft-ról,az összes festményt 1ft-ról stb stb… ennek így nincs varázsa, nem piacképes sem eladó sem vevő szempontból.Itt nem egy 12876 kts 34 típús jelű samsung mikrót vagy tudom is én mit szeretne venni az ember ha nem este a munka után kimenni a virtuális bolhapiacra ahol kedvére nézegetheti az egykalap alá tett tárgyak kavalkádját ,és ne kelljen azért kategóriát választanom és megnéznem 500 porcelánt hogy kedvemre 1ft-ról indított valamilyen antik szépséget vegyek .Köszönöm hogy megfosztottak ettől,úgy mint eladó és vevőként is.Ezzel is kiderült nem mindig az a jó ami új és modern.Bízok abban hogy megértettek és valahogy kiküszöbölik ezt csúf modernizált, kereső, keresős ,keresősdis ostobaságot.Minden jót:

  • Ez a vizuális ráncfelvarrás nagyon rosszul sült el.nagyon rossz a listázás,valaki írja meg hogyan tudom a porcelánokat listázni ,vagy végig kell néznem több száz oldal ,ha csak a Herendiekre vagyok kíváncsi?Kérem vissza a régi jól bevált formátumot,vagy elbúcsúzom a Vaterától.

  • Jó dolog a változás, ha van értelme, és működik. Az újításokról ez nem mondható el. A kereső optimalizás nem lett volna haszontalan, nekem explorer alatt laptopon elég vacak az új megjelenés. Azt is jó lenne tudni, hogy miért majmolják a teszveszt. A lista oldalon megjelenő képekre eddig ha rákattintottunk, igaz lassabban, de megjelent a kép. Ez az új módi meg csak idegesítő, és használhatatlan, mert ugrál minden kép, és még véletlenül sem azt látom, amit szeretnék. Esetleg kérjenek segítséget a teszvesztől, ott működik a dolgo. A megfigyelt árveréseknél is nagyon zavaró a teszveszes stílus, jobb volt a régi. Csak azért nem kell változtatni, hogy elmondhassák a fejlesztők, hogy “dolgoztak”.

  • Háááát! Nekem nagyon nem jön be ez az újítás dolog. Az oké, hogy ha ráállok az egérrel egy képre, akkor kinagyítaná, de sajnos azonnal elkezdi rendezgetni az egész oldalt és más képet nagyít fel. Borzasztóan zavar, hogy nincsenek meg az egyes aukciók keretei, mint régebben. Az egész megjelenés eléggé gagyinak tűnik. A régebbit sokkal jobban tudtam használni. Lehet, hogy velem van a baj. 🙂

  • Nekem az új ‘oszlophoz’ (a szállítási költséggel növelt ár) van észrevételem.
    Tegnap este (16.-án) és ma reggel is (17.én) is néztem az éppen futó aukcióimat.
    Rettenetes és elkeserítő volt. Minden termékhez 2 szállítás van megadva (350Ft és 1000Ft ahogy a vevő kívánja).
    Össze vissza véletlenszerűen hozta a dijakat.
    Egy 200Ft-os aukcióra kiirta hogy 1200Ft. (Ugyan ki fog licitálni egy 1000Ft értéken aluli termékre ha 1000Ft a posta rajta.)
    Gratulálok a Vaterás programozóknak…..talán először tesztelni kellett volna

  • “Az oszlopok egy kattintással, könnyen rendezhetőek növekvő vagy csökkenő érték szerint az oszlopnevek mellett található kis nyilakkal!”
    na ez nálam nem látszik, és egyáltalán nem tudom rendezni sehogyan, lehet, hogy bennem van a hiba de még nem jöttem rá, hogy mit kéne csinálnom.

  • A keresés nem működik.A régi jobb volt . Pl.: Ha aHerendi kategóriára akarok rámenni, akkor nem listázza ki mint régen csak a herendit, hanem az összes porcelán meg kell néznem .
    Régen 200-300 db-ot kellett végignéznem naponta. Kb. ennyi a naponta induló új aukció. Ez volt kb 5-10 oldal. Most együtt van az összes márka. 50-60 oldalt nem tudok végignézni. Sem időm, sem kedvem nincs hozzá. Szerintem ez visszaveti az eladást és a vásárlást. Ha valami jól működik – mert egyszerű, átlátható – akkor minek változtatni, csak azért, hogy úgymond fejlődjünk. Túl lett bonyolítva és használhatatlan.

  • Na jó, meg kell vallani, igyekszik a Vatera. Tény, hogy mostanában rengeteg új ötlettel, kezdeményezéssel állt elő. Ez nagyon tetszik, nem csak nekem. Szóval hajrá!

  • Hát, hogy őszinte legyek… nem rossz, de az már szánalmas, hogy mennyire az Ebay-t utánozza a vaterá már régóta. 3 éve annyira szerettem idelátogatni, mert tetszett az oldal, egyedi volt. Jól átlátható. Most meg egy rosszúl átlátható gagyi ebay lett.
    Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy jobban a körmére lehessen koppintani azon vásárlóknak, akik csak kamuból licitálnak, meggondolják magukat. Miért nem lehet lezárni egy aukciót mint az ebayen? Nincs jutalék, nincs reklám, hisz adásvétel sem volt. No, ez Magyarország!

Vélemény, hozzászólás?