Premier: A Vaterán kelt el az első HTC Wildfire!

blog_fejlec_elkelt

Elsőként a Vatera.hu-n licitálhattak felhasználóink az első hivatalos magyarországi HTC Wildfire okostelefonra! A Premier aukció keretében meghirdetett készülékhez még a boltokba kerülés előtt hozzájuthatott a nyertes.

A HTC Desire kistestvérének is nevezett okostelefon terméklapját több mint 20.000-en látogatták meg a 2010. június 21 – június 28. között futó aukció időtartama alatt. A termékre összesen 38 licit érkezett, a nyertes licitet adó felhasználó 121.777 Ft-ért vihette el a telefont!

A hetedik Vatera Premier aukció során befolyt összeget most is, mint minden esetben jótékonysági célra fordítottuk. A HTC és a Vatera közösen ezúttal a Magyar Speciális Olimpia Szövetség részére ajánlotta fel az összeget. Köszönjük a felajánlást kotreba felhasználónknak!

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.

A Vatera örömmel vett részt az aukció lebonyolításában, és az úton is köszöni az aukció nyertesének és a HTC-nek, hogy egy nagyobb összeggel sikerült támogatni a szövetséget.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.