A Joker lánytól 4 Milliót nyertek felhasználóink!

4 Milló Ft nyeremény a Vaterán!

776 nyertesünk, eladóink és vásárlóink egyaránt részesülhettek a 4 Millió forintos nyereménykeretből a Vatera év eleji nyereményjátékában!

Lezárult Vatera Joker játékunk, melyben 5 héten keresztül eladóink és vásárlóink is visszanyerhették pénzüket! Napi 100.000 Ft keretösszegig, a naponta kisorsolt aukciók eladói és vásárlói is visszakapják a Vaterától a lezárt aukció végösszegét, agy a nyertes vásárlók tulajdonképpen ingyen vásárolhattak, míg az eladóink megduplázhatták bevételüket!

A nyereményjáték február végén lezárult, minden nyertesünket megtekinthetik a játék oldalán, a www.vatera.hu/4millio oldalon. A kifizetések adategyeztetések után folyamatosan történnek, kérjük nyerteseink megértését, együttműködését, és türelmét!

Minden nyertesünknek gratulálunk, és további sikeres Vaterázást kívánunk!

1 hozzászólás »

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.