Egy jó kép Önnek, szebb jövő a gyermekeknek!

A fenti címmel indult nemrégiben Jótékonysági aukciónk, melynek keretében 9 ismert színművészünk portréfotóira licitálhatnak! Ezúttal az aukciók teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlották fel a szervezők!

Licitálhatnak többek közt a Tűzvonalból és más televíziós műsorokból ismert Stohl András portréjára, de megtalálhatják Törőcsik Mari, Kulka János, vagy Jancsó Miklós új filmjének egy főszereplőjének, Cserhalmi György portréját is. A fekete-fehér fotókat az izraeli születésű Eran Tal készítette, melyeket a szereplő színművész az aukció nyertesének kérésére névre szólóan is dedikálja. Bővebb információ a jótékonysági aukció összefoglaló oldalán»

A Jótékonysági aukció főszervezői 2010. március 24-én jótékonysági koncertekkel egybekötött árverést tartanak. A sztárokról, fotózásokról és a márciusi rendezvényről bővebb információk a Naphívogató blogban találhatnak: jotekonysag.blog.hu

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.