Vera, Merci, Kiss, Obama – Átvették a nyereményeket! – Képek+Videó!

Bár Vera múlt hét pénteken búcsúzott, elutazása előtti estéjét nem csak csomagolással töltötte. A dedikált Fender gitár aukciója előtte való nap – szerdán – zárult, így semmi nem akadályozhatta meg, hogy a három kiemelt aukció nyertesének személyesen adja át a tárgyakat.

A Vatera irodájában tartott átadón jelen volt az Obama könyvet nyert skyboy20, a Veterán korú Merci új boldog tulajdonosa, nemlmlm felhasználónk, és felesége, illetve a dedikált Fender gitár nyertese is, ravimi nevű felhasználónk.

A dedikált Obama könyv nyertese elmondta, ő készült az aukcióra, hogy minél gyorsabban lecsaphasson a könyvre. Elmondása szerint a könyvespolcán fog helyet kapni, nem tervezi tovább értékesíteni.

A Kecskemétről érkezett újdonsült Mercedes tulajdonos házaspár is hasonlóan tesz, bár ők nem a könyvespolcra teszik az autót. Mindenképpen megtartják, hobbiautónak használják majd. A férj elmondta: alig hitte el, amikor megjelent a neve nyertes felhasználóként, többszöri frissítés után kezdett csak megnyugodni. Nagy volt az öröm, azonban addig nem merte 100%-ra venni, hogy valóban az övé az autó, amíg át nem adtuk.

A dedikált Fender Stratocaster nyertese még friss felhasználónként pályázott a gitárra, elmondása szerint megfontoltan járt el, és leginkább csak az utolsó percekben próbálkozott.

Vera ígérete szerint videó is készült az átadásról, jöjjön tehát egy mozgóképes összefoglaló, alatta pedig képek a nyertesekről és az átadóról.

Képek az átadóról:

Köszönjük mindenkinek, és Viszlát Vera!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.