50 Debrecen – Liverpool jegy 1 Ft-ról!

Ha jól tudjuk, már elfogytak a jegyek az árusító helyeken a november 24-én megrendezésre kerülő Debrecen-Liverpool BL selejtező mérkőzésre, azonban a Vatera nem ismer lehetetlent! Mint korábban is, a Sportingbet-tel közösen most is felkínálunk kereken 50 belépőjegyet a rajongóknak, és hogy izgalmasabbá tegyük a dolgot, mindegyiket kereken 1 Ft-ról!

Azonban érdemes licitálni, hiszen a jegyek most is jótékonysági aukcióként kerülnek elárverezésre, a beérkező pénzzel pedig a Loki utánpótlás-nevelő egyesületnek, a Loki Focisulinak ajánljuk fel, hogy még több ügyes és tehetséges focista futkározhasson majd a gyepen a DVSC színeiben!

A tét azonban egyre nagyobb, a Bajnokok Ligájában utolsó előtti szereplésére készül a magyar csapat. A Pool elleni első mérkőzésen 1-0-ra kapott ki a Debrecen az Anfield Road-on. Azonban a nyitó fordulóban nyújtott idegenbeli játék alapján bizakodva várhatjuk a visszavágót!

Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni a meccsről a jegyeket erre találja, bővebb információt az aukcióról pedig a vatera.hu/loki oldalon találhat!

Licitre fel, hajrá Loki!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.