A Kiss dedikálta gitár

Félreértés ne essék, nem Kiss Pista balalajkájáról van szó, amit összefirkált!

Bár Berci veterán korú Mercije ma gazdára talált a Vaterán, azonban Vera nem nyugszik, Berci újabb féltett kincsét tette  fel aukcióra, ami nem más, mint egy a Kiss zenegar tagok által dedikált fedőlappal rendelkező Fender gitár!

A gitár igazi csemegének számít: az American Standard Stratocaster típusú darabot 2008-ban gyártották, 22 Medium Jumbo Frets bundokkal, 3 American Strat® Single-coil pickup hangszedőkkel és Fender® Standard Tension húrokkal. A koptatólapot a KISS zenekar minden tagja dedikálta.

Nem kétség, a zene és Kiss rajongóknak ez egy kihagyhatatlan lehetőség! Nézze meg ön is az aukciót, és licitáljon, nehogy lemaradjon!

A Kiss gitár kiemelt felhasználó zárt aukciójaként kerül árverésre, azonban segítünk abban is, hogy hogyan jelentkezhet a zárt aukciókra,  kattintson ide!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.