Obama és Vera videója a Vaterán!

Csípik Obamát?

Barack Obama több szempontból is egy különleges személyiség, ezt remélem nem kell taglalni. Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke megszületett, felnőtt, megnyerte a választásokat, könyvet írt amit dedikált, legutóbb pedig Nobel-díjat is kapott.

Igen, a “könyvet írt amit dedikált is” rész igen csak fontos állomás, hiszen Verának köszönhetően valaki gazdagabb lehet egy eredeti, dedikált Barack Obama könyvvel. A könyvet valamikor október 26. és november 9-e közt teszi fel Vera a Vaterára, fix áras aukcióban, és a leggyorsabb, legszemfülesebb vaterás viheti is.
Persze ára is van, kereken 1000 Ft!Elsőként akar értesülni róla, hogy mikortól lehet a könyvet megvásárolni? természetesen Vera minden bennfentesnek szólni fog előtte, szóval aki leggyorsabban akar lecsapni a relikviára (befektetésnek sem rossz), annak nem kell mást tennie, mint Követni Verát twitteren és facebookon, ahol értesülhet az aukció indításáról!

Hogyan követheti Verát a közösségi oldalakon? Segítünk! »

Könyvre fel, hajrá Barack, hajrá Vaterások!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.