Autót 0Ft-ért!

Aktuális

Bár a Vatera manó eltűnt, a jó dolgok történése nem ért véget. Mostantól a Személyautó kategóriába díjmentesen tölthetnek fel termékeket, elengedjük az 500 Ft-os feltöltési díjat! A személyautóknál egyébként sem kellett eddig értékesítési jutalékot fizetni, így mostantól plusz értékesítési költségek nélkül adhatja el autóját a piactéren!

A listázási díj elengedése kizárólag a Személyautó kategóriában érvényes, a 2009. október 15. után feltöltött személyautókra vonatkozik.

3 comments

  • ….azt meg hogy eddig sem kellet az autók után jutalékot fizetni csak egy olyan új alkalmazott írhatta le a fejléc szövegében aki még azt sem tudta talán hogy a vatera létezik mikor sokan már azon mérgelődtek itt a portálon árusítók között hogy miért engedi le a vatera portál az autóeladások jutalékának a 100 ezer forint feletti része után fizetendő jutalék 2%-nyi részét 0,5 %-ra mikor minden más kategóriánál meghagyja 2!-on. Ám akkor úgy szólt a vatera hivatalos indoklása hogy rengeteg más portál nyílt az akkori közelmúltban akik nulla forintnyi díjért hirdetik az autókat -mivel a banner-szponzoráció eltartja azokat a portálokat a nagy forgalmuk miatt.

  • …valamit nem értek….
    kb 2 éve be lett vezetve az autóknál a feltöltési díj mivel az addigi 6 év gyakorlata azt mutatta hogy egyetlen jutalék befizetés nem sok annyi sem valósult meg a vaterán eladott ingatlan, sem a vaterán eladott gépkocsik után. Ezt a kieső bevételt volt hivatott pótolni a k: 2 éve bevezetett jutalék a gépkocsikra vonatkozóan.
    Ezt a kieső bevételt kívánta a vatera akkori vezetősége igazi bölcsességtől vezérelve ellensúlyozni.
    Talán lehet hogy ez az egykori trend megfordult ?…és most mióta feltöltési díjat fizetnek az autóeladó felhasználók azóta talán még a jutalékbefizetési hajlandóság is ennyire megnövekedett volna???
    Sajnos ezt az eshetőséget nehezemre esne elhinni, ezért adódik a kérdésem …. – akkor meg mi ennek a feltöltési díj eltörlésének az oka….. ugyanis öles banner hirdeti a portál főoldalán ezt a számomra nyilvánvaló értelmetlenséget.
    A rejtett értetlenségem abból az ellentmondásból ered hogy azt látom a kis ember még a filléres kis cuccaiért is fizethet
    míg az autóeladó és maholnap az ingatlant itt a portálon értékesítő
    személyek sem fognak….Szerintem ez a gondolkodó tömeget bosszantó
    intézkedésnek tűnhet és ezért a vatera portál morálját romboló döntésre sikerült nyilván nem szándékosan de akaratlanul is így működő a látszólag átgondolatlan döntés eredménye.
    Tisztelettel …….F. Ferenc
    …és akkor még arról az összefüggésről nem is beszéltem hogy akkor még az átlag eladónak nem is kellett feltöltési díjat fizetnie most meg már ha van 50-100 terméke amiből messze nem realizál annyi bevételt magának mint egy autó-értékesítő személy – feltöltési díjat mégis nem keveset fizethet ma már

Vélemény, hozzászólás?