20 comments

  • cső mindenkinek! Szerintem Vera akkor is egy gyönyörű lány, és jók a reklámai! Nekem a mercis tetszik a legjobban! Ahogy megnyalja a mercis emblémát…. Nagyon szexi…

  • Ez egy jól irányzott marketing kampány. És ahogy látom mindenki foglalkozik a témával, tehát elérte a célját. Végre láthatunk magyar példát arra, hogy hogyan lehet összehozni a médiumokat az online marketing eszközeivel! Gratulálok!

  • áááááhhh végre fenn van a merciii :D:D:D:D:D Olléé, ez már valóban érdekel a könyv még annyira nem is, de a kocsi 😉 Bár az kicsit zavar, hogy, hát a Berci még visszajöhet :S

  • ez meg akkor fog jobb lenni az emesénél, ha a depo féle bercis videó is megtalálja acélközönséget, aztán üzengethetnek a verával online.

  • Nah azért láttam én már jobb pofa videót is 😉 Pl emese az jobban kitalált volt, és a hangja is nagyobb lett, valszeg mert az legalább nem volt kamu… Hanem abból levágta az ember h csak egy imidzs;)

  • A reklám az reklám, nem kell felháborodni rajta, sokan élnek belőle. A lényeg, hyog mit reklámoz, itt persze a vaterát. És a vatera enélkül is népszerű volt, így talán még népszerűbb lett.

  • aki szereti az ilyen jópofa videókat, annak biztos tetszett. nincs ezzel gond szerintem, egész addig, amíg kéretlenül nem tolják az ember arca elé

  • Ezekkel teljesen egyet kell, hogy értsek, már már megcáfolhatatlan, a reklám szag… De ahogy elemér is írta, neked olcsó cucc, meg jó csaj, és inkább ilyen reklám mint egy “sima” árulj vaterán… Ők így reklámoznak, nem hatalmas hirdetőtáblákkal…

  • Kiváncsiságból utánaszámoltam:

    Csan 12-n Verának 13 óra alatt volt 93 adott válasza a vaterázók kérdéseire. Ez átlag 8 percenkénti válaszolást feltételez. A fele esetben két válasz adás között eltelt idő kevesebb mint két perc.
    Ez egész napos internetezést folyamatos nyomonkövetést és válaszolgatást feltételez.
    Milyen munkakör ez, ha nem Vater(állás)?
    Amúgy szépen fölépített reklám, gratula érte, lehetett volna kicsit amatőrebb, legközelebb oda kell figyelni az apróbb hibákra.
    Tetszik, hogy iwiw-en is van nyoma, tehát élő szereplőről van szó…
    Bár elég magas lenne az összeg, hogy én ilyet bevállaljak….

    Azt várom, hogy legyen majd egy záró reklám, ahogy Vera, Ausztráliában házivideózza Bercit egy bárban, mejd odmegy és leken neki egy pofont és átad egy üres lakást ábrázoló fényképet…

    🙂
    (statisztikus)

  • Hogy miért háborog? Hát mert megteheti. Egész egyszerűen szerintem zavarja a reklám, mert profik által igen amatőr módon elkészített amatőr(nek beállított) videóval nyomatják. Mutatok ellenpéldát:

    http://www.youtube.com/watch?v=XKFWAE2ED2w

    Ez profik által profin megcsinált, amatőr(nek beállított) videó. Igy aztán senkinek nincs vele gondja, mert mindenki tudja hová tegye. Röhög rajta egy jót, megmutatja a kollégáknak, elküldi a barátoknak mailben a linket, s ennyi.

    De közelíthetjük onnan is, hogy nem épp etikus viselkedésre tanít, ez is bosszanthat embereket. “Berci rossz volt, ezért eladom a bringáját”. Jó vicc, óvodában ez elmegy, felnőttországban már egy csomó kérdést felvet, amit itt nem feszegenék.

    Bántja az embert, hogy ennyire gyenge dolgot próbálnak neki eladni. Nézd csak meg, végig tudja egyenesen tartani a hölgy a kamerát, majd kb 25 másodpercnél mintegy véletlen félrecsúszik a kamera, hogy a hölgy “bosszúálló pofikája” és a reklám-emblémák egyidőben láthatóak legyenek. Csinál ilyet egy amatőr? Nem.
    Nézd meg a belinkelt videót, milyen tuti lebukás lenne, ha mindenütt éles felvételeket mutatnának, nem fókuszálnának (szántszándékkal) rossz helyre, nem rángatnák össze-vissza a kamerát, ahogyan ez ténylegesen a valóságban történne.

    Aztán persze tisztában lehetnénk a média által elkért összegekkel is. Egy perc reklám nem kispályás összeget kóstál. Jó pár éve is hat számjegyből állt az összeg. Hányszor fut le ez a reklám? Mennyi pénzt kéne szerencsétlen Berci cuccaiból kiárusítani? És itt még csak arra gondolok, hogy nullára fuss ki, nem nyerészkedünk.

    Szóval egész egyszerűen nem életszagú a dolog és bántó hogy ilyen hülyének nézik az embert. Jobb reklámmal az emberek sem látnának neki szétcincálni szegény Vatera Verát.

    Bár a célját elérte, mert beszélünk róla, foglalkozunk vele. A negazív reklám is reklám és úgyis jön majd hatvanöt másik ember aki lehurrog engem, hogy le van tojva minden, mert a csaj jó, az áru jó, az árak jók… És még igazuk is lesz. 😀

  • @Imre:
    Aki ezt nem érti meg elsőre, az nem érdemes arra hogy az ember foglalkozzon vele. Miért kell a buta embereket megvédeni saját maguktól? Védjék meg magukat, vagy viseljék a saját hülyeségük következményeit. A média pedig azt használja ki, aki hagyja magát kihasználni.
    A film pedig szerintem egész poénosra sikerült.

  • Drága Veronkám!
    Ne tégy olyat hirtelen -és alaptalan- felindulásból ami tönkre teheti kapcsolatunkat. Az ég szerelmére! Kapjál már a fejedhez (amikor féltégla van a kezed ügyében)! Emlékezzél melyik városba szólt a meghívóm?! Drágám Perth-be. Az cirka 4200Km-re van Sydney-től! Körülbelül két nap autóval. Tudod, hogy mennyire megnézem minden elköltött fillér helyét, hogy megalapozhassam kettőnk gyönyörű és gondmentes életét. Ilyet miért tennék? Nagyon gyorsan vess véget ennek a cirkusznak; öregkorunkban majd jót nevetünk az egészen.
    A te Bercid…

  • Imre te nagyon hülye 🙂

    Vagy ha üldözési mániád van akkor… Imre te nagyon beteg 🙂

    Nagyon okos vagy ,csak túl sok colombot néztél.
    Igen ez egy reklám ,és valószínűleg te vagy azaz egy barom aki ezen gondolkodott és megfejtette ,h ez is a Mr. Big Brother műve és a tudatalattit stimulálják mindenféle reklám ügynökségek ,h akaratod ellenére vásárolj a vaterán 😀

    ui.:
    Nincs Blogod ? olvasnám 😀

  • Hát… Elképeszt,hogy emberek milyen apró dolgokon ki tudnak akadni… És hogy ilyen dolog miatt idegesitik magukat…
    Ez elég jó reklám mindenkinek,akár igaz,akár nem. Ennyi.

  • Tisztelt vera1974!
    Ezt rossz nézni és olvasni.
    Nem akarom elhinni, hogy egy ennyi embert meg lehet vezetni egy ilyen átlátszó marketing trükkel. Ennyien nem veszik észre a “lólábat”. A túl jól megcsinált grafikát,a méregdrágán megvett media megjelenéseket, a nem eléggé amatőrösre vett reklámfilmet. Én szégyellem magam. És sírunk, hogy milyen országban élünk, hogy rossz a helyzet, szar az élet. Mitől lenne jó, ha ilyen könnyen csőbe lehet húzni az embereket. Mitől lenne más, ha mindent egyből elhiszünk ami a médiákból felénk özönlik. Ez egy kiváló teszt arra, hogy lemérjük az emberek ilyen irányú értelmi szintjét. Aztán lehet, hogy ez, vagy ez is van az egész mögött. Én csak gratulálni tudok neked kedves Vera vagy nektek tisztelt Vatera, vagy önnek ismeretlen reklámügynökség, vagy magának Mr. Big Brother. Nem benned, bennetek, önben van a hiba, hanem bennünk felhasználókban. Csak saját magunkat okolhatjuk a saját hülyeségünk miatt. Nem mi használjuk a médiát, a média használ fel minket.
    És ezt egyre kevesebben veszik észre.
    Vagy lehet, hogy nem is akarják észrevenni ?
    Én kérek elnézést.

Vélemény, hozzászólás?