Véleménypanel kutatás – nyertesek

Júliusban a Vatera és a Véleménypanel közös kutatásán kérdeztük felhasználóinkat oldalunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatos meglátásaikról, véleményeikről. Azon felhasználók közt, akik a kérdőív kitöltése után a Véleménypanel oldalán regisztráltak, Vatera ajándékot sorsoltunk ki.

Mostanra elkészült a kutatás kiértékelése, illetve megvannak nyerteseink is, akik USB-elosztóval és fémlapos melegítővel ellátott Vatera fémbögrét nyertek! Most pedig következzen a nyertesek listája:

lazlee Miszimaszi
Tommyxy Vica84
nadnerov lainviki
baby58 kukkta
senamios mitrasz
mancs77 copinia
Remark2 zsujupasa48
nemetimre laszlo200
Kszandi2 levoboy
lizailona libucka

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a Vatera ügyfélelégedettségi felmérésében, a nyerteseknek pedig Gratulálunk!


1 hozzászólás »

 
  • Szentiványi Kálmán szerint:

    A vásárlasaimmal, egy kivételével meg voltam elégedve. A Vatera.hu jól működik, min két naponta benézek az engem érdeklő rovatokba.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.