A Zöld Vatera Manó titka

Lezárult Aranyláz játékunk, és egyben a “Mi a Manó?” pályázatunk is, melyben arra kértük felhasználóinkat, írják meg az Aranylázban feltűnt Zöld Vatera Manó történetét. Az elbírálásban segített a Vatera Manó is, azonban szomorúan látta, hogy kevesen kutatták fel a legendáját.

Alig egy tucat pályamű érkezett be, ezért a Vatera Manó úgy döntött, nem csak a legjobbat, de a 3 neki legjobban tetszőt is megjutalmazza. Azonban őket már nem aranytallérokkal – hiszen az Aranyláz már lezárult. Belenézett hát kalapjába, és kis keresgélés után talált megfelelő ajándékokat.

Persze most jó páran izgulnak, hogy rendben-rendben, de kik nyertek? A Manó ezennel ünnepélyesen kihirdeti a legjobb három pályamű szerzőjét:

  • remart
  • Supermage
  • bambooflower

A nyereményük pedig:
Egy ajándékcsomag, mely Vaterás ajándéktárgyakat és emellett egy 2 főre szóló belépőt rejt az Aquaworld Budapest élményfürdőbe. A nyeremények és az átvétel részletekkel kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot a szerencsés nyertesekkel!

A Vatera és a Zöld Manó ez úton köszöni minden pályázónak a részvételt, és gratulál a nyerteseknek!

5 hozzászólás »

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.