Top10 keresések

Aktuális

Eladóink figyelmébe ajánljuk az elmúlt hetek kereséseinek toplistás kulcsszavait. Az alábbi listában találhatnak címszó alapján összesített kereséseket, illetve közzétesszük a Vaterán legtöbbet keresett márkák listáját is.

TOP 10 KERESÉSEK A VATERA.HU OLDALON

  1. ed hardy
  2. iphone
  3. nike
  4. gps
  5. playboy
  6. converse
  7. kerékpár
  8. adidas
  9. laptop
  10. simson

TOP10 KERESETT MÁRKÁK A VATERA.HU OLDALON

  1. ed hardy
  2. iphone
  3. nike
  4. playboy
  5. converse
  6. adidas
  7. simson
  8. nokia
  9. bmx
  10. sony

Mire jó ez?
A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a leg népszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

ed hardy
iphone
nike
gps
playboy
converse
kerékpár
adidas
laptop

21 comments

  • Két féle gondolkodás van: a FAIR TRADE és a zavarosban halászás!
    Találja meg mindenki a számítását, de a zavarosban halászók leverik a tisztességes kereskedő árát, miközben számla és garancia nélkül árulnak! Magánszemély babaruhája más, Pistabácsi bringája is más, de tömegesen árulni új termékeket mindennemű felelősségvállalás nélkül.. És a Vatera még asszisztál is hozzá! Igenis jelölje a fair kereskedőket a vatera, különböztesse meg az ügyeskedőktől! Hogy Átlag Vásárló Úr is tudja miért drágább 1000 Ft-tal a tisztességes eladó ára! Mert most első körben csak az árat látja, az ár alapján dönt!

  • Tisztelt Uraim!
    Próbálok építeni egy tisztességes munkán alapuló kis elektronikus kereskedést, ehhez legjobb helynek a Vatera.hu Kft-t találtam.
    Törekszem a 100%-os kreditre mert maximalista vagyok, még akor is, ha ez időnként nem kifizetődő, pl postai károk térítése stb. Törekszem minden szabályt és előírást megismerni és betartani, mert szeretnék élni. Ebben az évben feküdtem bele a dologba teljes mellszélességgel, gyorsan be is gyűjtöttem a kellő figyelmeztetést a kizáráshoz és egy 6 éves felhasználónév törléséhez. Volt közöttük jogos és abszolút meg nem érdemelt dolog is.
    Új lapot kezdtem 100%-os vagyok, nagyon figyelek mindenre, minden apró részletre a leírásokban, képeken, kommentekben. Nehogy szabályt szegjek. A direkt kapcsolatra hívókat azonnal tíltóstára teszem.
    Volt egy kedves vásárló, akinek nem tetszett, hogy egy nappal a zárás előtt felemeltem a termék árát, mert egy másik vásárló plusz tartozékot és postaköltséget is szeretett volna látni az árban, de ő természetesen csak az áremelést látta.
    Jelentette az aukciómat, valamilyen szabálytalansággal és automatikusan bekaptam az első figyelmeztetést. Az admin szerintem unatkozott és a jelentést egyből ezzel reagálta le.
    a terméklapomon most is állítom, semmi szabályellenes nem volt. Csupán az emberi rosszindulat, illetve a figyelmetlenség okozta, hogy az első akna be van fúrva áruházam alapzatába.
    Természetesen írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak, el is olvasták, de válaszra sem méltatta az úr.
    Ha ez a Vatera.hu Kft-nek üzlet és megélhetés a kollégáknak, akkor miért gondolják, hogy azoknak akik eladásaiból élnek csupán játék.
    Egy figyelmeztetés előtt nem lenne célszerű megvizsgálni minden körülményt alaposan? A vásárlói elégedettségi bejegyzéseket, a terméklapok színvonalát, a havi forgalmat és annak növekvő tendenciáját? Én ebből szeretnék megélni, nincs is igazán más lehetőségem jelenleg. A kereskedelem és a logisztika amihez értek, de sajnos elvesztettem az állásomat a gazdasági válság miatt és mindenemet kockára téve megpróbálom a tudásomat, szakértelmemet és lehetőségeimet itt kamatoztatni. Napi 16-20 órás munkával annyi jövedelemhez jutni, hogy ne legyen szükségem segélyért sorban állni.
    De ha a mérleg nyelve pontatlan, vagy nem figyel elégé aki a mérést végzi, hogyan lehet itt jövőt tervezni?
    Üdvözlettel

  • T. Vatera!

    Van egy precízen megfogalmazott reklám meghatározásuk, amihez igazolni lehet? Mert a jelenlegi – meglehetősen önkényes – gyakorlatukkal, nincs olyan mit ne lehetne reklámként kezelni, amit rendszeresen meg is tesznek. Gyakorlatilag ami Önöknek nem tetszik azt mind ide sorolják.
    Ezzel mindössze az a baj, hogy nem lehet alkalmazkodni hozzá, így kényük kedvük szerint bárkit kizárhatnak (mint arra bőven akad példa – lásd ingyen adott SIM kártya, hiszen a szolgáltató is ennyiért adja). Így azonban akár az összes Vaterást ki lehetne zárni, mert mindenki reklámozni és eladni jön ide termékeit és/vagy szolgáltatásait. És miért ne adhatná az ehhez tartozó eszközt (SIM) ingyen. Ezen az eladónak miért kell, hogy haszna legyen, csak azért, hogy a Vatera is keressen? (Mert egyébként reklám miatt nem tehető fel…) Nem lenne célszerűbb ilyen esetekben elszakadni a csökönyös reklámhoz való ragaszkodástól?

  • Hosszú lesz de aki “remeg” APEH ügyben vagy csak tisztán akar látni olvassa végig.

    Három céget vezetek és egy egyesületet nem az ujjamból szedtem hanem apparátusom van rá.(könyvelő,főkönyvelő,könyvvizsgáló,jogász).
    Ja és az APEH ellen már nyertem úgy hogy másodfokon elmarasztaltak de Legfelsőbb Bíróságra vittem az ügyet és nyertem.
    Ezt azért írom, hogy akinek nincs vaj a füle mögött, higgyétek el nyugodtan kimehet a napra.

    SZJA törvény 58.§ lényege MAGÁNSZEMÉLYEKRE VONATKOZÓLAG!!!
    Aki egy év alatt kevesebb mint 800.000 forint értékben árusít annak nem kell adóznia,és nyilvántartást sem kell vezessen.
    PEP tagok lényegében 960e Ft eladást alapban meg kell tegyenek DE:
    ettől még nem kell adózniuk mert:

    1. Az adózás alapja nem az árbevétel,hanem a haszon.Azaz az APEH számára adóztatni kívánt jövedelem.
    Mindegy hogy milyen összegben adsz el ha van nyilvántartásod,vételi jegyeid,számláid,adásvételid,(ki és bemenő)akkor csak az a lényeg ha 5.000.000 Ft-ért adtál el de igazolod hogy 4.600.000 Ft-ért vetted és a Vaterának fizettél 300.000 Ft jutalékot akkor az adóztatható jövedelmed 100.000 Ft (bár itt még arányos net előfizetési kltsg.telefon,postai díjak az ingyen postára,üa.kltsg is levonható de dolgozzon a ti könyvelőtök is kicsit)
    2. Ha nincs számlád,vételi,jegyed,adásvételit,örökösödési papírod,ajándékozási szerződésed akkor az APEH azt mondja 25% a hasznod (ami irreális a netes kereskedelemben,megér egy próbapert)
    és a 800.000-ret véve alapul 200.000 Ft-ot adóztat meg.
    3. A haszon adókulcsa 25% tehát 50.000 Ft-ot kell fizetni ha az igazolt jutalékok és költségek után 800.000 Ft a bevételed.
    4. FONTOS!!!
    EZEK A SZABÁLYOK CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKRE VONATKOZNAK,MAGÁNVÁLLALKOZÓKRA ÉS CÉGEKRE NEM!!!

    Saját ötletek és meglátásom ebben a témában:

    1.,Vállalkozók vegyenek külön telefont, és netet,erre a tevékenységre mert az APEH nem tud akkor bezavarni hogy hogyan és hová számoljuk a költségeket.
    2. Ha sok a tevékenység akkor elkülönített, részlegként érdemes vele foglalkozni,már csak azért is mert akkor vizsgálható hogy produkál a virtuális bolt egyébként beleolvad az egyéb tevékenységbe.
    3. Kiskereskedelmi egységek üzemeltetése mellett pedig, iszonyúan jó átlaghaszon kulcs romboló, mert a valós boltban elérhető nagyobb százalékra rávezetve (ha ua.a cég aki mindkettőt végzi)csinosan lerombolja az átlagot és ha itt nem is keresel de ott mindenképpen. Ezt nem fejtem ki bővebben, mert aki érti használja, aki nem forduljon szakértőhöz.

    Magánvéleményem pedig az adózási témában és feltöltési díjak körében:
    22 éve vállalkozó,cégvezető vagyok,tudom hogy kell adózni, mert a gyerekeinknek és unokáinknak a jövöje,jóléte függ tőle.
    DE: én hittem ebben és elbuktam a hivatalosan működtetett cégeim fenntartásában mert amikor súlyos beteg lettem és az üzleteim amit én tartottam kézben szétestek és -50%-ot prudukáltak nélkülem, akkor is olyan adó, és közterheket róttak rám, amit milliárdos forgalom mellett is nehezen lehetett kigazdálkodni, nem hogy akkor amikor felére csökkent a forgalom.
    Ma biztos máshogy tenném,(vagy nem) látva hogy sokkal kevesebb munkával,és semmibevéve a törvényeket, élnek az emberek mint hal a vízben.
    De itt is valahol határokat kell szabni mert ha senki nem fizet semmit akkor miből oszt vissza az állam?
    Igaz hogy pont mi abból soha nem látunk semmit, de létezik társadalmi felelősségvállalás is ahol a szegényet,gyengét,öreget nekünk KELL eltartani.(és sajnos másokat is)

    A feltöltési díj mindenkit kiakaszt, de ahhoz hogy ne legyen fent a Vaterán büdös zokni,megunt kakis alsógatya ahhoz ez kellett.
    Lényegében ha vizsgáljátok ezt a dolgot akkor lehet látni hogy ezek a termékek igazán csak kapcsolatfelvételi termékek voltak.

    Az idegen kézről pedig annyit, mindenki profitra törekszik, csak azok akik képesek egy ilyen nagyságrendű felvásárlásra, (Vatera Tesz-Vesz)azok hideg fejjel számolnak megtérülést, és soha nem lesznek olyan rugalmasak, mint egy kisvállalkozó, de ezt hívják nagyvállalati tehetetlenségnek, ami bekövetkezik egy bizonyos nagyság felett automatikusan.

    Gondolom ha jobbnál jobb ötletekkel bombázzuk az itteni vezetést, akkor változhat sok dolog de meg kell érteni,alapjaiban mint a Casino működése ez olyan, be kell dobnod öt forintot ahhoz hogy nyerhess x%-ot amiből fizeted a jutalékot tehát kockázatod csak neked van.
    Ez az a pont ahol elválik a magánszemély, és a vállalkozó gondolkodása, mert a vállalkozó megrántja a vállát és tovább dolgozik, mivel neki az kell hogy egy nagyon látogatott oldalon legyen és kb.napi 100-150.000 bejelentkezést senki nem produkál Magyarországon csak ez az oldal,ettől kezdve azt gondolom havi díjat fizetek hogy itt lehessek.(bár jobban esne ha egy meghatározott havi tervezhető összeg lenne)
    Amúgy ha 96 terméknél többet raksz fel már csoda ha valaki megnézi, a top eladás az első 12 termék ami a galériában fut,bár kisérletezek és gyűjtöm az adatokat mert a világmárka termékeket és az irreálisan olcsót bárhonnan 242 termékként is megveszik,de ezeket bárhol eladja az ember, a szabadpiacon is, tehát ez nem nagy durranás.
    Szerintem csinálni kell mert ez a jövő.
    Egy boltomnak (éjjel-nappali közért)a rezsije volt 2,6 M Ft/hó ebből üzemeltettem 15 egységet,itt ha rááldoz az ember akkor töredékéből is nagy dolgot lehetne alkotni.
    Ami miatt nehezen indul neki az ember (legalábbis én)az az a probléma hogyha erre pénzt,raktárt,gépkocsikat,adatrögzítőket stb.logisztikát csinálunk hogy nagyban menjen ott már jelentős számok jönnek elő,és mi a biztosíték arra hogy nem talál meg véletlenül, vagy direkt 10 idióta, negatív értékeléssel vagy sérelmez akármit és nem bírod idegekkel (mert az ide kell)és kizárás a vége és ott állsz az embereiddel a fölött amit felépítettél és nézel ki a fejedből.
    Hát ennyi, remélem APEH ügyben segítettem pár emberben eloszlatni a kételyt,és bátrabban mennek neki ennek a kereskedelmi formának.
    Ui:Ez a jövedelem hozzáadódik a többi jövedelemhez!!!

  • Tele a tököm a változtatással, nem csak itt, hanem a sokkal profibban működő ebayen is. Mi a túrónak kell egy felhasználók által megszokott oldalt teljesen felforgatni? Minden opciót keresgélni kell. Semmivel nem lett áttekinthetőbb.
    A feltöltési díjjal meg elkúrtátok.
    Kevesebb feltöltés = kevesebb eladás, hazudhattok bármit.

  • Üdv Vateratibi !

    Nem feltétlenül idevágó kérdés, történt már olyan eset, hogy az Apeh betekintést kért egy eladó tranzakcióiba, és kiadhatóak neki adatok ?

    • Kedves leviapius és Zoli!

      Abban az esetben vagyunk köteles adatot szolgáltatni és együttműködni az APEH-al, amennyiben a Vatera működését vizsgálja, ekkor ellenőrizheti a pénzügyi tranzakciókat. Minden esetben az Adatvédelmi törvénynek megfelelve járunk el.

  • nitus 78 ügy. Kedves vateratibi! Biztosan elmondta volna a nitus 78 a kifogását, ha nem álltak volna azonnal bosszút: kizárták a kritikust!Aztán pofátlanul smile logoval kérdezik.
    Gondolom Iránban voltak tanulmányúton éa meghallgatták a ” A demokrácia és az üzlet antagonisztikája” c. előadást. Jól magukévá tették az idegen tulaj elvárásait.

    • Kedves Ista!
      Felhasználókat abban az esetben zárunk ki, ha megszegik a szabályzatunkat. Általános Felhasználási Feltételeinket minden felhasználónk a regisztrációval elfogadja, ennek betartása kötelező. Ezek alapján tiltott kapcsolatfelvételi adatok, reklám célú üzenetek, stb… küldése a Vatera felületén.
      Amennyiben nitus78 minden feltételt betartott, és kizárását jogtalannak gondolja, a Kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül jelezheti ügyfélszolgálatunkon.

      nizus78 üzenetéből a törvénytelen részt nem értettem, nincs tudomásom róla, hogy törvénytelen eszközöket használnánk a piactér moderálására.

  • A profi elado státuszt megnyerők jövöre egymásnak adják a kilincset az apeh-nél?önkéntesen elismerték,hogy havonta min.80 a forgalmuk…az adatokat kiadja a vatera?

  • Feltöltési díj = csökkenő árukínálat, kevesebb vevő. Nem volt elég a jutalék?
    Új ruha a vaterának = sokkal bonyolultabb, és nem is szép.
    Erre mondják, hogy gagyibb lett a vatera? Megéri felrúgni, azt ami jó, ami működik, amit sokan szeretünk? Kár érte.

    • Kedves lencse!
      A feltöltési díjjal a piactér átláthatóbbá tételét szolgálja, hogy valóban releváns termékek legyenek az oldalon. A kevesebb terméket áruló eladóinknak ez viszonylag kis többletköltséget jelent, viszont a kitisztultabb piactéren nagyobb az esély hogy rátalálnak a termékre, így a sikeres aukció esélye is növekszik. Sikeres aukció esetében a feltöltési díj visszatérítésre kerül. A feltöltési díj óta a sikeres aukciók száma megnövekedett. Nagyeladóinknak pedig a most bevezetett Profi Eladó Program keretében lehetőségük van kedvezményes feltöltési díjat igénybe venniük.

      A felületek megújítását időszerűnek láttuk, számos észrevétel érkezett ügyfélszolgálatunkhoz ezzel kapcsolatban. A tervezés során ezeket is figyelembe vettük, célunk egy átláthatóbb, könnyebben kezelhető felület bevezetése volt. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy akik nagy mértékben hozzászoktak a régi oldalakhoz, azoknak kis időbe telik, mire az újat megszokják. Ezért türelmüket kérjük.

  • Mióta bevezették a feltöltési díjat, töredékére csökkent az árukínálat, a vevőkről ne is beszéljünk! S ahelyett, hogy megtartanák a felhasználókat, ok nélkül, törvénytelen eszközökkel figyelnek meg felhasználókat és zárnak ki.

  • Sziasztok!
    A legkeresettebb termékekre lennék kíváncsi.
    pl.:Júliusban a Tv készülékek,a kulcstartók,festmények,bútorok
    stb.
    ilyen információ nincsen?
    Üdvözlettel:Yldiko56

  • Vateratibi,

    ezek frankó adatok, vagy csak kevesli a vatera ezekben a kategóriákban a feltöltött termékek számát?

    Köszi.

    • Kedves gladbach67!

      Ezek természetesen a tényleges adatok, az elmúlt 2-3 hét keresései alapján. A toplistáknál csak keresőszavakat és márkákat adtunk meg, az ahhoz kapcsolódó termékek azonban bármely kategóriában előfordulhatnak. Nem csak egy adott konkrét kategóriában, így ezeket ez úton nem tudjuk befolyásolni.

Vélemény, hozzászólás?